Menganggur amalan tidak sihat.

14:32

Apa aku buat karumah, selaen bace novel? tengok movie

time sekolah, memang malas nak layan movie yang baru keluar kat wayang.
setakat tengok ape drama, movie yang ade kat tv je.biler dah masok u,macam seronok giler tengok movie.
student ramai beli external hard disk yang ade 500GB, or 1 tera memory.
dalam hard disk tuh memang penuh la movie, drama korea, melayu, mat salleh, hindustan.
yang best tuh 1 TERA TUHH! boleyh sumbat aku dalam hard disk tuh. latest sekarang tera la. 

sekarang aku tengah tengok movie and akan tengok is...
  • Harry potter punye movie dari yang de first smpai yang latest punye.copy dari classmate.

  • My Girlfriend is Gumiho , korean drama. girlfriend dier serigala.hero dia handsome.


handsome kan?
  • Marry me, Mary!



tak abeh tengok lagi,baru episod satu,kahkahkah.


  • p.s I love you

movie nie maen copy je, tak tahu la best ke tak. tapi dalam senarai nak tengok.

bosan giler ah dok umah.mengadap muke bibik je..

You Might Also Like

2 comments

Social Life