I'm hot, babyyyy

21:19

GELI GELEMAN kau punye post.

it's nothing.
aku macam tak larat giler nih.
kelas full ari ari rabu. emang wordless wednesday lah.
8.30 - 12.30 , rest for an hour.
and comtinue dari jam 2.10 sampai 7.00 , penat giler..
malam tuh boleyh tegedik gedik nak demam.

mule dengan sakit tekak minum air ais and makanan manis .
lepas tuh memang start lah lemah longlai minah nie.
sampai pergi kelas bawak kotak tisu kott.
orang gelak kat aku, aku kesah ape.
asalkan aku datang kelas. tak de kojo aku nak dok rumah tidur. im strong, cehh poyo sudah.



kawan aku kate, kalau demam -demam nih. tak bagus jugak tidur rest - rest sume nih. pergi jogging kat keliling shah alam, lari - lari kat kawasan rumah skodeng mamat handsome   lagi bagus. sebab nak fight anti body apekejadah sume.
cukup, aku dah meninggalkan dunia BIOLogy. dah taknak ingat dah.
okthanxbye.salam.

You Might Also Like

0 comments

Social Life