Berhenti. Lampu merah!

01:48

aku bukan nak cerita pasal trafik light merah kuning hijau oren tu.
aku nak ghoyak sini, aku stop bebelog for a while.
sebab aku nak SPM.





eh tak!!!!! aku tipu.
aku nak menghadapi test dan quiz yang DAMN TAK SABA NAK JAWAB!
almost seminggu la apekejadah test-quiz nih.

tak dilupakan assignment YANG MENYERONOKKAN.
ayat aku nak sentap aje.
ni semua program 'oh yeah' kat astro warna ajar aku. hahah
i like afdlin shauki , prof sir tap ha ti mak nak.

buku banyak kat belakang , bajet macam bace.
padahal berhabuk kat belakang tuh.
buku subjek apatah lagi. bye.

You Might Also Like

0 comments

Social Life