Raya sakan

02:18


saya shopping baju raya dekat jalan tar.sebelum pergi naek lrt, konon dah agak orang tak ramai sangat coz they all balek kampong masing- masing.
me, aisyah and my wancik .
first sampai macam okeh.
then arghh! giler ramai orang.bersesak, langgar belakang depan. ya ALLAH tension aku.
lagi - lagi bangla yang berbau badan. eyuwwww.
encik bangla nepal, you all kena ade perfum okeyh?

aku beli tudung syria. malas nak berselendang selendang. bagi aku raye tuh masa dier limited.
its like singgah rumah nie, pastuh singgah rumah pak cik ni pulak. then nak solat. nak mandi apekejadah sume, macam leceh. so aku decided to buy tudung syria yang sarung tu je.
tapi ramai orang aku tengok beli pashmina banyak - banyak. rambang mate lah tu.
kalau reti pakai okeyh lah, takde hal nak pakai time raya.
nampak fabulous, gorgeous time raya.

baju raya dua pasang di tempah, kain beli kat nagoya je.
another dua pasang beli siap di carrefour wangsa maju. sengaja beli banyak, sebab once in a year je aku shopping bagai nak rak nih.
every year aku beli blaus,COMPULSARY MAN!
and tadi aku beli di Reject Shop sebelah Sogo.
lega, tak ramai orang pergi R.S
3 baju aku grab. 2 blaus and satu t- shirt lelaki.
kenapa lah t shirt lelaki smart ? *jealous

You Might Also Like

0 comments

Social Life