One month to go for this Final Exam March 2012

09:15

So, today is 2nd February 2012. 2/2/2012. Nice number!  But it’s on Thursday. If it on Saturday or Sunday, maybe lots of wedding ceremony on that day. So, how are you friend? I hope you are doing very well disisi keluarga dan sahabat tersayang.



Lagi sebulan saya akan menghadapi exam for this semester. It gonna be great! Okay tipu. Siapa suka exam hoi. This semester terasa singkat because banyak public holiday, student asyik balek je everyweek. Not me, haha. Sebulan itu macam lama lagi. Tapi kalau ditolak masa makan, masa tidur, masa berhuha huha, masa melepak bilik orang bagai,sebenanya tak lama pun. It’s so close actually.
Siapa tak gelabah , biler nak dekat final. Kalau yang pandai tu, maybe they are okay and tak sabar nak jawab soalan, right? Kalau orang normal macam aku, ofkos kene study dari sekarang. Before menghadapi final exam zahir dan batin mesti kene ready jugak. 

So I have to prepare from now.




Habis RM200 voucher digunakan , belanja ibu, aisyah dan wancik.  


You Might Also Like

1 comments

Social Life