Final Exam March 2012

16:54


Doakan saya lulus, dapat dean list. I know i can do it.
Empat paper tak banyak mana pun. Tapi gap ctu dengan akaun tu lama weh. HARUS lah pulang ke rumah. Tambah pulak birthday aisyah sabirah 18 march, sehari selepas paper ctu aku. Gap yang lama tu sempat kot aku berhu-ha kat k.l dulu, pergi disko ke, tengok wayang ke kan?
lepas tu result hancur. okay , no! tak nak aku jadi macam tu. So, im struggling for this final exam, carry mark pun cukup cukup makan je. It is a MUST for me to get A+ for this four paper.
kalau tak dapat, nak terjun tasik ah. haha


wish me luck , people. thank you.
assalamualaikum.

You Might Also Like

0 comments

Social Life