She's the most awesome sister i ever had.

03:12

Hai aisyah sabirah, saya kakak awak. awak kenal tak saya. Saya yang suka gaduh tarik tarik rambut dengan awak dulu tu ingat tak?awak adik yang paling bajet princess, bajet hotstuff kat sekolah, paling becok, and paling tak reti pegang kuali, apetah lagi seterika.
ehem ehem
aisyah, akak ada buat ni ha, ape bende entah untuk kau. look and see okay.


it's actually happy belated birthday for you dear. 18 march dah lepas right? Sorry , akak tak buat a big surprise present for you. Cek takde duet nak beli apa apa kat hang. But yesterday on your birthday, ayah beli kan kau handpon baru kannnnnn? beratus kan. mahal okay. Sekali gus termasuk duit nak beli kek. Birthday awak takde kek. kihkihkih. takpe, kek boleh buat sendiri. 

So aisyah, kite tengah final exam, please pray for me. Nanti akak dah kerja jadi pramugari ke lecturer ke doktor ke, nanti akak beli kan kau apa apa la kau nak. okay. thank you for being the best sister in the world.

Assalamualaikum


*sambung study , two more final exam papers to go

pstt, this video from me and ismail . 

You Might Also Like

0 comments

Social Life