Study week mood here

02:23

Alhamdulilah im now at home with beloved family.
After more than one month tak balek rumah, ya allah, rasa macam tak balek rumah satu tahun bai.
Aku yang setakat study kat melaka ni pon rasa macam nak nanges je balek rumah,terharu. Apatah lagi yang kat oversea tu, banyak tahun tak balek.

So aku balik ni bukan sebab dah cuti sem ke ape, study week sebenanye. Study week student majoriti akan balek rumah parents, termasuk lah aku. Pecah rekod tak balek rumah parents empat puluh hari NETT. Sampai homesick, and all of sudden aku ada gastrik , first time in my life. Mengada je.

Anyway, happy study week to all Uitm's student. :)

assalamualaikum



You Might Also Like

1 comments

Social Life