Lifeless

03:07

Life is good right now, too good i think. Yelah, cuti dua bulan, heaven kot.



tapi sebenanye, dah enam hari cuti, aku dah rasa lifeless.
Ini baru enam hari cuti semester. enam hari baru, bro. Bosan tahap dewa. Ade lagi enam puluh lima, or enam puluh enam hari lagi cuti. Gila aku twenty four hour duduk rumah. Tidur.Makan.Online.Tidur.Makan.Online. Makan pun tak lalu, hilang nafsu makan. Takde life tahu tak. Almost a week la senang kata. Weird okay. No car, No hang out, no friends, no boyfriend, *telan air liur, errk?yeah, and only stick with my family. Saat paling indah bila bersama keluarga, but in the weekdays, semua tak ada kat rumah. Bersama apanye? weekend je la kalau betul betul dengan family pun. Adek adek sibuk sekolah, tusyen bagai, kakak balik rumah pun tak pandang dah. Ergh!


Tapi okay la, still boleh begelak hu-ha hu-ha nonstop, gosip gosip,gaduh gaduh dengan aisyah,kan aisyah sayunk hehe.Oh ya! my sister adalah mangsa PMR 2012. kahkahkah. She always study,study and study struggling for her PMR. Awesome. Gila hebat , keep it up aisyah! 



You Might Also Like

0 comments

Social Life