This is it.

02:39


Cuti semester sangat best! best sangat. you know what i did?

Bangun solat subuh.
Tidur balik.
Bangun pagi. 
Mandi. 
Watch WHI
Online. 
Zuhur. 
Lunch.
Watch korean drama
Online. 
Asar.
Watch korean tv show
Berbasikal pusing satu taman. *jengah rumah mamat handsome  jiran 
Maghrib
Dinner
Online
Online
Online 
and 
online sampai lebam bijik mata


Dah malas nak keluar rumah jalan kaki naik public transport pergi keluar,pergi lepak,ambil angin kat Uia.
Sekarang dah panas gila malaysia, sekejap tekena matahari dah burn muka. Nak muka cerah macam kristen stewart, so taknak jumpa dengan matahari langsung. 

Dah malas weh. 
I want a car to drive but I need a driver. *I have license but it's useless
I want to shopping but i need money. *hulur duit Rm20 . Tak cukup tak cukup.



Ini ke remaja zaman sekarang ? Ada ke orang nak kahwin dengan kau? hell no! Sepatutnye kerja masa cuti sem ni, bangun pagi, masak, sapu sampah, kemas rumah and do all the house-work.  Tunggu datang hidayah baru rajin nak buat semua ni.


p/s : kawan saya bakal berkahwin less than ten days. cant wait ! 

assalamualaikum

You Might Also Like

0 comments

Social Life