High Heels

14:19

New High heels please 








Kasut tinggi aku yang dari form three aku beli dah tercabut tapak, and ofkos lah nak merasa yang baru doh. Tapi tak tahu nak yang macam mane. Aku selalu pakai heels bile ada function SAHAJA. 
Pergi kelas dengan kasut tinggi adalah gila bagi aku, sebab dari kolej ke fakulti jauh weh, dengan panas terik lagi. Memang tak la.

buat masa ni, baru satu dalam wish list. 
yeah! nanti nak pergi shopping kasut. wuhuuu!!!


You Might Also Like

0 comments

Social Life