After a week

23:47

Hari ni genap seminggu masuk semester baru. 
Alhamdulilah dapat kolej puteri. Roommate? junior semester dua jurusan diploma in pentadbiran awam. 
Dapat level bawah sekali. Yeah! tak perlu susah susah naik tangga. Nak pergi kelas, lalu kot tingkap pun boleh. But the room................ "luas sangat" *tangan ke bahu, mata ke atas. Urgh! I cant say more, kang mengutuk kang , felo tu halaunye aku. 
Overall,aku bersyukur lah dengan segala kemudahan yang ada. Syukran ya ALLAH. 


menyempat pergi pantai before balek

eh, tahu tak aku kat rumah sekarang ni!! Baru first week dah balek rumah. Manja gila, tapi aku balek betujuan. Tambah baju, buku buku yang nak bagi junior, bende alah bende alah yang tetinggal sume angkut. Balek first week ni pun  balek sendiri, tak de masa parents nak amek kat melaka. Pepandai la balek rumah sendiri, nanti balek kolej pun pepandai la sendiri. Macam travel around the world bila semua bende buat sendiri. 

You Might Also Like

0 comments

Social Life