Percutian (end)

02:02

Sambung entri sebelum ni dekat perlis, esoknya we went to alor star. Cek tak tahu la apa specialnye kedah. Yang cek tau depa kaya ngan sawah padi je. Lat time pergi masa kecik, tak ingat dah.
So we went to the town, dekat tepi jalan tengah town tu ada masjid nama zahir.

Dari masjid tu ada nampak menara. Aku baru tahu dekat alor star ada menara. Loser giler aliah syafiqah. Tapi tak setinggi klcc ke kl tower ke apa. 




the view 



Nampak kereta macam semut , nampak orang macam habuk.Okay, melampau sangat la habuk, habuk pun tak nampak dengan mata kasar. 

Nak dekat petang tu pergi gunung jerai. Dulu time kecik pernah pergi, aku je pernah, adik adik aku tak pernah tapi lupa dah. 




Yang tingkap kaca kaca tu the only restoran yang ada dekat situ.Kat atas ni sangat  sangat la sejuk  macam dekat cameron highland. .








Restoran dekat situ , the prices, roti canai sekeping dengan kuah rm8.00. 
Dah boleh predict dah prices dia mahal.

hakim with banana in pyjamas



Alhamdulilah the trip to perlis-kedah-kuala kangsar completely done.  I actually have four siblings. Yang sorang lagi tak ikut kitaorang bercuti, sebab kene attend kelas tambahan sekolah, PMR candidate la kata kan. Kene duduk rumah study. Haha. So, here I can say , kali ni punye vacation was so amazing. I love my family, thank you ALLAH, without them I wouldn't have been so much happy as i am now. 






okay, lusa dah masuk semester baru. zzzzzz. 


You Might Also Like

0 comments

Social Life