Syawal 2012

01:14

Selamat hari raya brother and sister. I feel so bahagia like baru lepas kawin yang babak baru potong kek lima tingkat and suap suami depan orang ramai. Okay ni merepek.

Bulan puasa dah habis, so we just have to move on jugak macam mana sedih pun tinggalkan bulan-tanpa-syaitan tu. Sekarang dah masuk syawal
Its started from malam esok nak raya tu, dah takde teraweh, aku dengan adik adik aku main bunga api.

Let the story begins.


Ada nampak rumah jiran berlampu? takde kan. haaa, tu la . Jiran semua balek kampung. Kiteorang je yang raya kat k.l. Jiran yang ada pun semua ciiiinaaahh. 








First day raya 
kek lapis 

ayam dipanggang 

pagi raya










Hari raya pertama plan masak nasi arab . Menjadi! Nasi arab makan dengan ayam, lemang, rendang, kuih raya, kek lapis empat jenis, kerepek entah berapa banyak jenis. memacam ada. Rasa heaven kejap. tapi first day raya ni la aku demam. Grab panadol, tido kejap, bangun bangun terus semangat begambar sume. Allah is so great!

You Might Also Like

0 comments

Social Life