October is coming

02:59


AAAHHhhh!! cepatnye nak masuk oktober. Birthday aku ni bulan oktober. Kawan kawan, family, mohon kumpul duit beli hadiah kat kite. Kite tak kisah awak awak nak bagi apa. Bagi kasih sayang pun dah cukup. *hugss. hehehe.
Tapi eh kejap.


Final exam Timetables

4 October - AIS 280
9 October - 20th birthday
12 October - MAF 280
18 October - FAR 250


Haa nanti befday aku, aku assume semua tak dapat nak wish or celebrate or buat kenduri doa selamat untuk aku  :((
Ni rasa nak nanges ni.
Sebab semua busy tengah final. Ibu ayah buat haji. Aku , akan terperuk dalam kolej. Sedihnye.

If and only if i can bring car to the college, i will go to somewhere peace like pantai to celebrate birthday. AAHH! angan - angan melampau sangat ni.

Alaa, sebenanye nanti masuk oktober , final exam pun start la. Stress ah cemni. Lelagi akaun. Tapi nasib gap paper jauh. Boleh study sampai lumat buku tu aku buat. Pastu campak buku kat tasik. HAMBOI



Please pray for me, may ALLAH bless you. Amin.



You Might Also Like

0 comments

Social Life