This is it.

13:20


Heyyyloo, im back. Lama tak menaip kat sini. Busy. Busy with everything that need to settle. Final Exam starts on 1 October . Jadi sekarang ni ada dua minggu lagi, penuh dengan test quiz , assignment yang kene submit before final exam. Everytime nak habis sem, ni la yang aku selalu argue. Biasa la, life as a student kan. Kalau tak sebagai pelajar, maybe aku dah duduk rumah, sidai kain, masak untuk suami,haa gitu. Ahhhh! mula la aku ni. 

Awal awal sem boleh la balek everyweek. Sekarang dua minggu sekali balek. Balek weekend minggu lepas pergi kenduri kahwin kakak syikin dan pergi open house rumah ash. Tahu tak, datang kenduri kahwin lepas asar. Bayangkan lah, mana ada dah orang dah dekat dewan . So, pergi rumah syikin terus. Itu pun sedara mara ramai. Malu weh,tapi pepandai la control. Then off to pergi open house ash  dekat bukit jelutong. It was  fun!
Sampai rumah ash, ruehl, adila semua dah balek melaka. Betapa pilunye hati ku. haha


abang long, angah, adik, abang cik. haa sume cukup

Dah, tu cerita minggu lepas.
Minggu ni ramai student nak balek. Asal entah. Padehal next week study week. I have computer lab test, costing punye test, account test, quiz akaun. In one week okay. Nak pengsan la.hadooi.
Minggu depan juga parents nak buat haji. Lamenye ibu ayah ke sana. Nanti rinduuuuu! 

You Might Also Like

0 comments

Social Life