Went Well

00:27

Before study week

Test, quiz, proposal for event kolej, join aktiviti kolej, that majlis whatever whatever. Semua in one week.
Dah settle dah everything. Alhamdulilah. Semua oookaay. Tak de nak stress teruk teruk sebab aku rasa Allah bersama aku so it went very well.


Gambar dua atas ni dekat afamosa. Ikut aktiviti kolej. Terasa sangat nerd bila semua event kolej aku pegi. Naaa, tapi aku enjoy je. On saturday pagi tu sampai maghrib berjimba dekat afamosa , mandi mandi, telematch, and also makan buffet. Dan kini muka dah kene sunburn. Baru je muka hilang sunburn sekarang dah ada balek. Im beautiful coz my face bebelang. yeah!


And now study week aku kat rumah. WORST! sepatutnye study weekt minggu untuk study bukan balek rumah online. Okay, sentap situ.
Final exam start on 1 October. But my final exam paper bermula 4 october jadi lambat lagi,jadi nak lepak, nak relax kan mind dekat rumah dulu. 

Tak best bila balek rumah ayah ibu takde. Setakat bleh lepas rindu dekat adik adik and opah je. 
And bagi semangat kat aisyah for PMR. PMR mula 9 oktober, hoi befday aku tu hoi. Takpe la.
Anyway , Goodluck Aisyah.

You Might Also Like

0 comments

Social Life