Later

11:18

Nak abeh cuti dah, next week dah start kelas.
Assignment tak print lagi, bukak buku pun tak, study pun tak. Ya allah, kenapa syaitan banyak sangat ni. Tapi ni dah bukan syaitan, iblis. astaghfirullah.

Cuti aku wajib la duduk rumah, buat semua kerja housewife. Pastu kalau rajin, keluar dengan kawan baik kite. Lepas semua stress kat diorang . Haha

Nak cerita aritu pergi bercuti dekat gold coast sepang tapi tak de masa. Pastu nak cerita pasal forum cinta yang aku pergi dekat uitm aritu, tapi takde masa takde masa takde masa.
Nanti la next time . Dengan izin Allah.


Jangan lakukan mimik muka perempuan yang tudung merah ni dihadapan mak mertua
GERENTI KAU KENE REJECT!


You Might Also Like

0 comments

Social Life