Friday night.

20:22


 
Malam semalam berani mati first time bawak kereta orang, sewa kereta malam jumaat, pergi tesco cheng. 
Dah la lalu jalan kampung, ya allah,seram la gegelap tu weh. Tapi alah, okay je aku bawak.
Tweet before kata pergi date , padahal pergi tesco dengan roommate . 
And ofkos mesti ada part gelabah aku....tahu apa?.aku  langgar....langgar.................. langgar lembu. HAHAH






okay , tak. Mengarut la langgar lembu memalam jumaat, lembu pun baca yaasin malam jumaat, aku je tak. 
Part menggelabah dia, abang yang bagi kereta sewa tu  bagi kereta yang minyak dah habis . Minyak habis ! 
Lepas tu, bunyi tet tet nonstop dalam kereta. Sakit hati gila. Tapi alhamdulilah, lepas isi minyak, bawak kereta sewa, elok je.

You Might Also Like

5 comments

Social Life