The differences

17:03

Assalamualaikum, salam to semua pembaca , muslimin dan muslimat.

straight to the point. Can right?
Here,

Aug 2013

Gambar tanpa edit. Bangga. Masa ni jerawat banyak , parut banyak, jerawat dekat rahang pipi pun ada, dengan gelap nya lagi. Kalau ambil gambar dengan adik beradik or kawan, mesti nampak diri lebih gelap dari yang lain , ayat lebih kejam, LEBIH GELAP DARI MALAM. Bila nak upload gambar dekat instagram mesti edit bagi brightness tinggi, and paling penting 'blur' kan jerawat. Pandai kan? Sometimes  my friends keep callig me 'keling' dan 'tamil' . 

And now dengan izin tuhan, jeng jeng jeng,........








Can you see the difference? 
Nak share this one product yang sangat bagus . Nama dia Wonder Glow
Within three weeks dah nampak cerah dia

Dia hilangkan jerawat
Hilangkan parut
Hilangkan blackhead
Muka berminyak dah tak lagi berminyak.
MUST TRY!

Produk ni baru nak up. 
Satu kotak only include sabun muka, night cream and day cream. That's all. 
Tak payah toner ke serum ke apa. 

At first pakai produk ni, muka start licin, jerawat yang baru nak naik, tak jadi naik.
Jerawat halus halus hilang, parut parut pudar and licin day by day.
Produk ni buat dari sarang burung walit. Bagus k. Kene tryyyyyyyyyy.


Kebaikan wonderglow ialah 
1) Mencerahkan kulit dan menyerikan wajah
2) Menghilangkan pigmentasi yang tebal
3)Kecilkan pori pori wajah dengan berkesan
4) Mengandungi kombinasi Vitamin C Influsions, Super Glutahione dan dibuat daripada sarang burung Walit
5) Bintik hitam hilang
6) Tidak mengandungi sebarang hydroquinone, atau sebarang peluntur ke apa ke.
7) Wonderglow ni selamat dan sudah tentu halal lagi baik(halalan toyyiban)

Kebaikan dia semua betul, sebab dah berlaku dekat diri sendiri,
alhamdulilah liang liang pori kecil. Jerawat pun tak naik dah.
Nak keluar bersama kawan pun senang , tak perlu buang masa untk pakai BB Cream atau foundation atau compact powder dah. Insyaallah. 

Terdapat dua set iaitu : 
1)Wonder Glow Basic set (Silver) include 

DAY CREAM 25 GM

NIGHT CREAM 25 GM


WONDER BAR COLLAGEN SOAP
Harga Rm100

2) Wonder Glow Basic Set (Gold)

DAY CREAM 25 GM - 2 kali ganda glowing effect 

NIGHT CREAM 25 GM -  2 kali ganda glowing effect 


WONDER BAR COLLAGEN SOAP -  2 kali ganda glowing effect 
Harga RM120



Bila pakai produk ni, muka sahaja yang cerah. 
Tangan still gelap atau tak sekata dengan warna kulit muka. Macam saya,saya pakai wonderglow, tiada produk untuk cerahkan the whole body.  Jadi saya juga pakai produk emilay whitening. Ramai dah pakai this produk and nampak the diffrence.

This is emilay whitening clearspot.


Kandungan dia is 100% Murni Alam vegetables ekstrak .

1. Grape seed / Anggur
2. Aloe vera
3. Pearl/Mutiara
4. Rumput laut
5. Vitamin C & E
6. Green Tea


Sekarang tengok function produk ni pula ,

Memutihkan
Mengurangkan jerawat
Menghilangkan parut parut jerawat
Kulit terasa lembut
Kulit nampak cantik , lebih segar and healthy
Antioksidan yang tinggi
Tiada pengelupasan

Lelaki pun boleh makan!

Dalam masa tiga minggu akan nampak perbezaannya.
Emilay Whitening clearspot ialah softgel. Makan telan dengan air.
Makan dua kali sehari seleas makan. Satu pagi, satu malam.

Buat masa ini, saya hanya menjual Emilay whitening clearspot.
Satu botol RM50 INCLUDE POSTAGE

Untuk order dari saya, boleh through whatsapp 012-9402477

Bank in ke
Bank Islam - 14210020032373 ALIAH SYAFIQAH BT BASHARUDDIN
Maybank - 162200136944 ALIAH SYAFIQAH BT BASHARUDDIN

Sharing is caring kan? So sama sama semua cantik flawless gebu, without pakai any make up.

Thank you Wonder Glow and Emilay whitening clearspot. 
ALHAMDULILAH DENGAN IZIN ALLAH 

You Might Also Like

0 comments

Social Life