Bedak Sejuk Tanaka

23:46

Lama tak pakai bedak sejuk since pakai wonderglow.
Sejak pakai wonderglow, tak pernah pakai compact powder ke bb cream. Tapi ada satu hari tu menggedik nak pakai bb cream so boleh tutup parut dekat muka.

Esok bangun pagi, muka naik merah merah , jerawat halus halus , gatal gatal lagi.
Lepas ni insaf tak nak pakai compact powder, bb cream and segala jenis foundation. Nak campak buang semua.

Bedak sejuk yang macam hot sekarang is bedak sejuk tanaka.
Nora danish pakai, semua pakat nak pakai, mana la tahu cantik macam dia ke.
So, ramai jugak yang try, lagi pun murah.


Muka lawa siapa taknak.
Best jugak bedak sejuk ni.
Aku beli yang lime punya. For jerawat and cerahkan muka. Pedih siket sebab dia kecutkan jerawat.

SEMUA ORANG BOLEH TRY.
Ada bekas kecil dan bekas besar.
Harga, bekas kecil yang aku beli, RM10

You Might Also Like

1 comments

Social Life