He knows everything about you.

00:26

At one time, tuhan akan bagi kebahagian dekat kita, kebahagiaan wtith family that we have,kebahagiaan kita dengan kawan kita,ada time tuhan uji dengan kesedihan yang teramat, teramat. Sedih bukan semestinya kematian, sedih sebab kita tak dapat 'something' bila kawan lain dapat. Sedih sebab kita tak dapat jadi anak yang betul betul berguna dekat mak ayah, ada je buat salah .Sedih sebab kita terpaksa berpisah dengan kawan baik kita yang dah lama stick together, macam dia dapat universiti lain, kita dapat lain. Lepas tu rasa awkward bila dapat kawan baru. Tapi tuhan tahu segalanya. Dia dah tahu jalan cerita hidup kita sampai muka surat terakhir dalam life kita. Kita , manusia tak boleh nak ubah.



You Might Also Like

0 comments

Social Life