Happy for someone is more better (Kerana aku terpaksa Aku relakan)

00:30

Topik biar straight forward. Ha tajuk memang ikut trending sangat. Trending drama tv waktu maghrib. Okay.  This is the situation, Si A (girl) dah macam malas nak fall in love dengan lelaki, dah serik, tapi setelah sekian lama, A have a crush dekat B (boy) and A dapat tahu yang B suka dekat kawan baik A sendiri , iaitu C . Kalau sebelum ni si A dan C boleh gosip tentang si B , tapi bila dapat B suka C, kini A diam.


Jika anda A , apa yang anda buat? Jauhkan diri dari C? just watch how far can B approach C? How? Bincangkan. 20 markah . hahah. 


Pernah jadi si A. Banyak kali. In the end, kita happy for someone and diri kita sendiri sedih sebak terharu tengok kawan kita yang B tu bahagia dengan si C, dua dua fall in love, tapi when it tells about yourself, it hurts. Tapi tuhan itu  tahu setiap di dalam hati manusia. Tak perlukan xtray, tuhan dah tahu dah. 

You Might Also Like

0 comments

Social Life