Back home.

01:07

Done with semester 2 degree. Another three semester ahead.
First semester in degree rasa wahahah, macam ni eh hidup degree. Sangat berbeza dengan diploma. Diploma yang pergi kelas sama sama, balek rumah sewa sama sama. Duduk dengan housemate yang semua satu kelas. Homework ke test ke quiz semua sesama. Ada kesepakatan di situ.

Tapi degree lain, you will feel alone at first. Dapat rumah sewa dengan student yang kos lain lain.
The next sem, dah jumpa geng class, maybe boleh serumah sekali. But depends, comfortable dengan rumah itu atau tak.

Degree memang ajar hidup berdikari habis. Sendiri pikir, tak ada orang yang nak ingat kan. First semester ni, still rasa diploma lagi. Belajar pun cara diploma lagi. Tak move on lagi.
Next sem nanti move on la insyaallah. Haha.






You Might Also Like

0 comments

Social Life