Empat tona lebih cerah

00:22

Selalu tengok iklan tv, dua tona lebih cerah, ini empat tona. Haaa, before ni pakai cetaphil. Then terdetik nak tukar produk. Cetaphil best untuk muka yang jerawat dan nak  melicinkan kulit, sekali dengan parut dia hilangkan. Lama aku pakai cetaphil, nak dekat dua tiga tahun jugak la. Tapi this time, nak kasi pencerahan dekat muka, jadi aku tukar pakai Wonderglow.

Wonderglow dah popular kot dekat malaysia. Banyak kedai kedai dah jual wonderglow. It's because tengok review and testimoni women women lain yang dah pakai, jerawat jadi kecut, parut hilang and at the same time dia mencerah kan.
Alhamdulilah best. I like it.


You Might Also Like

0 comments

Social Life