Royal Expert White

00:09

Balik cuti semester, ibu cerita ada produk yang bagus untuk kulit. Jerawat hilang and cerah kan muka.
Dah habis final exam tu jugak banyak jerawat naik.
Ibu, Hadiff and Aisyah pakai Royal Expert White ni, less two weeks, muka diorang nampak licin. Family jenis banyak jerawat, tapi tup! eh dah makin licin kulit adik adik aku.
Lagi berapa nak raya, nanti nak bergambar , cacat muka sebab berjerawat and parut.

So sekarang ni tukar Royal Expert White ni. Alhamdulilah, parut cepat hilang. Jerawat tak naik dah.
Kalau before ni, muka still ada biji biji macam nak naik jerawat, tapi makin licin.
Please, please, please sangat raya nanti licin dan bersih siket muka ya allah.

Royal Expert White, satu set ibu beli , which is,



1) The soap bar
2) Facial cleanser (bottle)
3) Royal Expert White Cream 


1) Soap bar 


2) Facial Cleanser 


3) Royal Expert White Cream 



It is a must to have the soap bar and the facial cleanser (bottle one)
The cream, can wear it as day cream and night cream. 


My face are getting better. Alhamdulilah. 

Will show the result on 1 syawal. Hehehe . Goodnights. 


You Might Also Like

0 comments

Social Life