Frozen 25 language

23:49






Selfie in class before the lecturer or ustaz come to class is a must. Semester lepas tak macam ni pun, sebab masing masing baru kenal each other , semester wah! setiap kelas tu mesti ada selfie. Trending eh sekarang? Tapi sejak dulu lagi sebenarmya. Lepas tu, bila gap lunch 12-2 tu, kes malas pegi makan kat kafe, beli bungkus makan dalam kelas , pastuh nyanyi lagu frozen 25language. Video disimpan. Suara kan aurat, kihkihkih.
Part bahasa jepun frozen , 'arino mama no' je yng bersungguh sekali sebab senang nyanyi, kalau part bahasa latin la cantonese la hmm diam je. poyo lebih nyanyi 25 bahasa. Thank you bestfriend, and classmate . 






You Might Also Like

0 comments

Social Life