Im afraid that it is annoying

01:42

Seems like i want to give up . Give up in making friends whether it is a man or a women. Bukan saja saja buat kawan like add orang tak kenal kat fesbuk. Kenkadang kita buat kawan sebab dia datang dengan sendiri, Allah yang plankan kawan dengan si A.


Kalau pergi ceramah ke, duduk sebelah someone tak kenal, ceramah start pukul 8 malam, tapi 8.30 still tak ada orang, ofkos kita akan tanya stranger or kawan kat sebelah tu. And then tanya asal mana, univeristi mana? and then terus  jadi kawan. Bila ngam , jadi rapat gila. 
Best tau

Tapi sometimes kita idolakan someone lelaki atau perempuan sebab dia pandai gila ke baik ke , and kita tanya banyak banyak benda dekat dia, bende bende remeh pun kita tanya, tapi takut dia rasa annoying dengan kita.
Annoying yang bebtul menyemak mengacau dia main game ke, keluar dating ke. Mana la tahu kan.

And now i'm afraid to ask more and i'll try to diam , pendam simpan perasaan dalam almari laci, siap kunci.

Mulut yang tak diam macam aku ni ada annoyingnya. haha. Okay, nak diamkan mulut ni dengan tidur, berzikir dulu before tido. Goodnight la. 

You Might Also Like

0 comments

Social Life