Random thought (BF)

00:35

Kenkadang kita tak sedar, kita dah rapat sangat dengan kawan baik kita( sama jantina) everything kita share sesama, lepas tuh kita tahu dia ada pakwe atau boyfren,lepas tu, kawan baik kita tu pula cerita kan semua hal kita kepada pakwe dia. Kita tak tahu, mulut orang. Kenkadang kita share cerita so that boleh keep the secret, tapi kalau kawan baik tu bagitahu semua kepada pakwe tu,terasa musnah sedikit hidup ni. Tak kisah jika cerita benda yang positif , yang elok, tetapi kalau benda itu negatif, dah jadi dosa.


Kadang kadang kita tak sedar juga kita baik dengan kawan baik kita yang berlainan jantina lepas tuh kita dah best share cerita dengan kawan tu tetiba gelfren dia cemburu. Tetiba gelfren tu serang kita. Katanya kita ni perampas. 
Tapi kita tak salah.


Jadi, lebih baik kita share segalanya dengan tuhan. Tuhan dah tahu, kita cerita kat Dia, lagi Tuhan suka sayang maksudnya kita dekat lagi dengan Dia, baru tuhan bagi the best untuk kita . insyaallah. 

You Might Also Like

0 comments

Social Life