Kursus 'Pinang dibelah dua'

18:45

Maksud aku, kursus kahwin. Bunyi geli dan malu nak sebut.


Masa diploma dekat uitm puncak persana dulu ada kugak kursus kahwin, tapi masa tu rasa hingusan nak join , call ayah, ayah pun kata awal sangat. 

So now dah degree, sempat la pergi. 

Tak semestinya pergi sana tu means dah berpunya. Uitm yang anjurkan kursus kahwin , majoriti student yang pergi. Tapi aku perasan ada je couple couple yang pergi. Si lelaki baju melayu merah, si perempuan tu baju kurung merah. Pastuh dah habis kursus semua pakat ambil gambar dengan partner. *heartbroken. 

Banyak reason kenapa aku pergi kursus kahwin. 

Murah, RM80 for two days. 
Pastuh nanti ada GST, lagi mahal. 

So better pegi awal awal. Evendo umur baru 22 years old (masih dua puluh dua, walopon tahun ni masuk 23 hmm) 


You Might Also Like

0 comments

Social Life