Senior.ita

23:29

Semester baru lagi. Cuti yang sibuk dengan hal tak terkata . Nak berblog pun takde masa. Bila bebetul free je dapat berblog macam ni. Before berblog, aku settlekan kerja dulu , kerja lipat kain ke, sidai kain ke , pergi kelas, balik kelas, study chapter one dulu, pastuh scroll twitter insta tumblr vine and lastly baru blog. haha. Sebab i like it this way.

Alhamdulilah with everything i have now. 


Hari ketiga semester baru dah kene saman. Macam saman, tapi amaran la. Sebab tak pakai kad matrik. Paling benci pakai kad matrik. Sebab tergantung pastuh gerak gerak kat leher. I have to use to it. Tapi seb baik bukan kta sorang kene saman, best friend pun kene sekali . Kah kah kah. 


Lawak betul dengan polis bantuan ni. Gelak gila gila punya lepas kene tu. Semalam kene ambil kad matrik, 

hari ni terus ambil kad matrik dekat pejabat polis bantuan. Guess what? Every student yang 'kene', kena masuk bilik pegawai buat angkat sumpah . Lawak la weh. Tapi memang tak buat lagi dah. Saya telah berikrar untuk memakai kad matrik sepanjang berada di kampus. Yeah. Bye. Salam


You Might Also Like

0 comments

Social Life