Group assignment (find partner)

23:02

Continue from the last post, where i've stalked you everywhere.
It was hard. At this time, i was so so into you. I'm so happy when we are in one group assignment for banking operation subject. It was me, you, Fairus and Kak Mun.
From that day, I knew that i could get to know you little bit, how you talk, how you laugh. It was 'something' in you. Like you are so alone. You never talk to girls, you never know your classmate , I means the girl's name.
You are so unique bro and weird? maybe. But that makes you special.

In semester 2, I only asked you about banking operation, what to present, and some discussion before the presentation. And thats it.

Then, semester 3, hmmm, cant remember. Tapi yang aku ingat, ustaz zaluddin nak group presentation berdua. Masa tu, aku duduk sebelah aesyah, tapi dah tahu Fairus pilih aesyah group dengan dia.
Then, tengok classmate lain, semua buat dengan kawan baik masing masing, means dengan yang diorang rapat. I makes friend dengan semua orang, alhamdulilah boleh masuk la dengan semua.

Then aku tanya izyan, "eh kau dah ada group ke?'
Izyan jawab, ' dah, aku dengan faiz'
Aku jawab, 'allah, ish faiz ni, ha pastuh aku ngan siapa?'
Bila semua budak perempuan classmate dah ada geng, haa start gelabah dah takde geng. So terpaksa tanya lelaki. Tak ingat masa ni sangat, tapi yang sure aku tanya kau,
'Eh, kau ngan siapa?'
'Takda'
'Ha kau ngan aku,okay ha?'
'Okay'

That moment , hati macam nak terkeluar . Dia tak rasa apa pun, tapi jantung laju semacam. Macam hape entah. Tapi rilek bila ustaz tanya dia group ngan siapa. Debar sebenanya.

Ayat ustaz paling tak boleh lupa bila ustaz kata , 'Biar lah dia, dah itu pilihan hati dia'

To be continue ....

You Might Also Like

0 comments

Social Life