Exhibition

23:15

At first memang mengeluh dapat tahu subjek Islamic Capital Market kene buat exhibition,semua classsmate bagi alasan, banyak assignment lain bla bla. Tapi fah habis exhibition ni baru percaya kata sir ferri yang banyak atau sebagai kenangan manis.

Sir ferri cakap,
'Saya nak bagi awak kenangan manis.'
'Ala sir, dah banyak dah kenangan manis bersama dah' 




Exhibition ni baru tahu kene present pada judges yang datang booth je. Tapi penat berdiri sebab tak de kerusi untuk studen. Kesian student. Dari 8 pagi berdiri bejalan mengintip skodeng kenyit mata kat booth belah kiri selang dua booth (hehehh) sampai pukul 12 baru majlis penutup. 

The venue, ingat ada la laluan besa sampai boleh depa tangan nak pergi jalan kat booth orang. Tapi tak. When combine student marketing, investment ,finance, islamic banking buat produk, memang sesak satu dewan tu. Berlaga buntut nak jalan. Serabut. Tapi tahan juga. 

Belakang booth aku, kos marketing, diorang innovate produk or modify food product. Terliur tengok diorang makan k. 



Present pasal islamic product.




Tak aci dengan group ni, sebab pakai projector. Kemain gedebuk besar tutup halangan ha projektor dia. Tapi fine k fine k fine. 





And alhamdulilah everything went well

Goodnight. Esok kelas pukul dua petang tapi macam biasa pegi pagi buat assignment . (Tinggal tiga minggu nak tinggalkan classmate) (Dah rasa sebak 
nak nanges) 


You Might Also Like

0 comments

Social Life