Final Semester Degree.

22:00


Now dah last semester. No more pergi kelas pepagi bangun awal gila padahal kampus tak jauh pun.
Tapi suka pergi awal kelas, boleh cop duduk depan. (Azam semester lepas)

Last semester ni, dua subjek kene A+, which is practical dan thesis. Then I'm fresh graduate!
Konvo tahun depan, jangan buat min. Sempat tunang, kawen, buat kenduri belah suami pun sempat before konvo.

Lama tak update blog. Sebab suka cakap banyak banyak. Suka taip. So this is what blog for.
Nak jadi youtuber, muka pecah. Lenkali je la.

Now praktikal di Prince Court Medical Centre, bahagian food and beverage department. Bahagian account assistant. Ganti staff cuti bersalin sebenarnya. Haha. Praktikal empat bulan, syukur bukan enam bulan yang zzzzzz lama nyaaa. Kalau dapat elaun RM800 tak apa, boleh la beli satu tudung duckscarves.

Thesis, still in progress. Title pasal faraid. Bulan June nanti VIVA. Doakan aku lulus dan A+.

Teringin pakai heels ke tempat kerja. Tapi bukan la masa praktikal.

Girlfriends (Fast five)




You Might Also Like

0 comments

Social Life