9 October 2014

18:33

Bangun pagi , macam cuti hari hari lain. Basuh baju, sidai kain and masak.
Tapi 9 oktober , hari jadi kita. Bila teringat tahun lepas punya birthday, ya allah paling sedih di alam semester. Dimana tepat 12 malam 9 oktober, hmm ,taknak cerita. Sedih. Tapi atleast ash ada beli kek one slice untuk kita.  Thank you asilah for the last year, at least ada yang hiburkan hati.

So this year, birthday masa cuti seminggu raya haji, alhamdulilah, dapat sambut dengan family and friend paling sayang yang selalu bersama tu.

9 oktober 2014, dapat waksep from Farah 'kiteorang datang lepas zuhur'
Nak siap pergi mana weh? Dah la takde baju nak pakai , Farah siap surh kita jadi princess. Princess mende Farah, muka ada jerawat, kalau ada duit lebih, dah panggil make up artis datang rumah dah.

After zuhur dah siap dah oufit or ootd bagai nak keluar. Lama tau tunggu, siap dah masak, siap selfie dekat laptop.
Lepas tuh tertidur kat hall rumah sebab lama tunggu.

Lepas tuh terbangun, tetiba perasan ada belon pink love and purple depan rumah.

Then i went out to get the balloons. But, hey mana yang lain ni? Datang bagi belon je ke?
Nampak kat celah pokok depan rumah tu, kereta putih sharifah. Omg! so sweet la diorang ni.
And they keluar from the car and took photo.

DEPAN RUMAH WEH. DEPAN RUMAH PUN RASA TERHARU DAPAT BELON.
*jiran sebelah rumah pun perasan aku punya brthday, sebab bebelon banyak.






Then we're off to somewhere that i dont know mana diorang nak bawak. Rupanya pergi helipad! Tekejut gilaaaaa.
Tak boleh lupa. Sangat terharu. Sampai malam buta kot kat atas tempat helipad tu.

You Might Also Like

0 comments

Social Life