Food Review : Roydeena Captain Burger and Iftar Ramadhan with Hotsissy

11:30

Berbuka puasa bersama geng hotsissy aku.
Hotsissy ni tertubuh, bila dapat tahu, semua anak sulung, anak sulung perempuan, masa join program English Course after SPM di UIA.

So we went berbuka puasa di Roydeena Captain Burger.

Roydeena Captain Burger
Opening hours : Mon - Sat 12.30 - 11 pm
                        Sun 3pm - 11pm

Terletak di 18 Jalan Wangsa Setia 3, Wangsa Melawati, 53300, KL
Kalau berbuka di Roydeena, boleh booking dahulu, senang reserve meja .

Boleh pegi ke laman facebook Roydeena disini untuk call nombor yang diberi.

Untuk berbuka puasa, ada special menu. And that special menu kami order.

Set Hitler RM35.00

Set Jokowi RM35.00



Makan beramai, berbaloi ambil set dulang ni. Ada beberapa jenis, boleh pilih.

Semua makanan dia sedap. Tambah pula lapar kebulur kan.
Makanan sedap and bersih, pekerja layan baik. Minta sudu , minta satu jug air pun takde masalah, just duit jela, tambah.
Air , we all ambil satu jug, sebab lebih berbaloi.

Hidayah ada buat surprise, cake! Ingat birthday sapa la, Kek 25tahun untuk semua hotsissy, thank you dayah.



Review : 4 / 5
Boleh try makan sini, bebuka puasa bersama kawan kawan or family
Kami lepak di kedai tu sampai pukul 10 juga la.
Masjid pun dekat. Senang nak maghrib and sambung makan macam kami, hehehe

Penuh meja juga , orang ramai berbuka situ, boleh tengok penuh meja, sampai last gambar , orang dah balek semua pun we alls tak balek lagi. Gossip sampai kering tekak , sampai kene topup satu jug air kosong. Power tak power?




Kami, lima orang.
(Dari kanan)Aliah, Nurul Iman, Hidayah, Aliyatul Fadhilah dan Rabbiatul. Ohh, lupa, Iman Maysaa. First daughter Iman, anak perempuan sulung macam kami semua anak sulung. 
Tetiba bangga pulak anak sulung.
Hotsissi since 2019 and still counting

You Might Also Like

0 comments

Social Life