Yeah!! 11.11 Double Digit Sales & Kempen Beli Barangan Malaysia

Yeah!! 11.11 Double Digit Sales & Kempen Beli Barangan Malaysia

Hai hai. Apa kabar semua? I miss blogging. Sekarang makin sibuk kerja, lagi kena hardworking,ewah. 
Alhamdulilah di johor takde PKPB, kawan kawan family di Selangor yang tgh PKPB, harap bertabah. Nak balik jumpa mak pun belum boleh lagi dengan condition covid sekarang.
Wear mask ye bila keluar , rajin basuh tangan and jaga jarak anda semua.
Sebenanya lebih baik berada di rumah supaya korang terhindari dari wabak wabak ni. Duduk rumah pun still boleh membeli tau. Semua di hujung jari.

Hanya perlu downloads apps, pastuh haa pilih nak apa, pastuh esok abang poslaju hanta ke rumah. Tak payah susah pegi keluar.

Online je dah cukup. Di hujung jari korang, klik nak mana, esok dah sampai barangnya. Mudah kan? Nak cerita ni benda best ni!

Korang tahu tak ada online shopping atau no 1 E-commerce platform kat Malaysia ni? Haa pernah dengar PG Mall? 




PG Mall ni The Only Local E-Commerce platform kat Malaysia. PG Mall antara top 3 e-commerce site at iprice insight.
Lebih mudah lagi, PG Mall ni pakai e-wallet and all payment getaway boleh. Selamat, tak perlu nak pegang cash banyak banyak.

Rasa sangat selamat bila beli online, sebab terhindar dari virus dari orang tak kenal. Kalau nak bayar pun, tak perlu pas dekat cashier,sebab bila beli online, hanya perlu transfer .

Payment pun macam macam cara boleh bayar

Easy sangat!

  

Starting from Jun till December 2020, PG Mall ada buat promo .

Sangat berbaloi kalau korang beli kat PG Mall, segala macam macam ada kat PG mall. Memang macam mall la senang kata. Tahu tak kalau beli kat PG mall ada dapat diskaun?
Spend minimum RM50 je, boleh dapat RM20off, pakai coupon code KBBM20 

KEMPEN BELI BARANGAN MALAYSIA

 

Banyak lagi korang boleh beli dengan RM20 off and RM30 off ni,

Rasa nak beli lebih RM50? yes, boleh, lagi bagus macam tu, korang akan dapat lebih banyak ganjaran. Korang dapat RM30 off using coupon code KBBM30 kalau spend minimum RM100. 

WOW! Banyak tau RM30 off tu.
Coupon ni apply untuk barangan essentials home product, groceries, kids and baby, health & beauty, automotive & sport, electronics appliances and fashion. Fuhh banyak tu! 

Ni rasanya semua keperluan harian kita dapat diskaun off niKorang beli barang di PG Mall korang actually support our local product, kalau bukan kita yang support, siapa lagi nak majukan negara kita, ekonomi kita. Betul tak? MALAYSIA BOLEH! This is time gaisss! Nanti beli barang local jangan lupa support dengan hashtag #BarangBaikBarangKita . Rasa bangga pula jadi rakyat Malaysia! 

https://pgmall.my/proudly-local-campaign

This is all the selected store for KBBM

The selected store for KBBM are as below,

·     Gold Choice ~ https://pgmall.my/Gold-Choice-%7C-Coffee-%7C-Cereal-%7C-Oat-%7C-Tea-%7C-Nutritional-Formulation

 



·         Mizu ~ https://pgmall.my/Mizu-Official-Store



·         Hoe Hup Processing Sdn Bhd ~ https://pgmall.my/Hoe-Hup-Processing-Sdn-Bhd



 Hexa ~ https://pgmall.my/Hexa-Food



·         Hasani Book ~ https://pgmall.my/HASANI-BOOKS

 



Selain tu, ada lagi barang lokal yang ada sale,

·         Eco Breeze ~ https://pgmall.my/Eco-Breeze-The-Fan-Expert-1

·         Coop Health and Beauty ~ https://pgmall.my/Coop-Health-amp;-Beauty-1

·         Old Town White Coffee ~ https://pgmall.my/OLDTOWN-White-Coffee

·         WangZheng Care ~ https://pgmall.my/WangZheng-CARE

·         888 Official Store ~ https://pgmall.my/888-Official-Store

 Macam macam la, semua kategori ada sale. Puasa hati dengan PG Mall ni, segala benda ada disini.

Eh! Bukan tu je tau, ada lagi.

Nak masuk bulan November ni yang paling aku tunggu tunggu ialah, Sale11.11

YES, 11.11 SALE!


11.11 Double Digit Sales

 

Sale 11.11 hanya pada tarikh 11.11 je tau.

So korang , 10 november 11.30pm dah kena ready scroll what to buy dekat PG Mall apps.

Add to cart atau add to wishlist siap siap sale 11.11 ni. Exclusive on 11.11 sahaja okay

Serius murah bila sale!

Korang spend minimum RM11 korang boleh dapat 11% discount, gila tak? DAH LA MURAH, LEPA STU BAGI DISKAUN LAGI. WOW BETUL PG MALL NI.

Nak dapat diskaun 11% , lepas add to cart, masukkan discount code 1111.

Free shipping capped at RM4.

 

Tai fook

 

Apa tu Tai fook, haa Tai fook ni nama kedai emas

Emas sekarang harga makin tinggi. Dah kene buat simpanan jangka masa panjang ni.

 Emas pun ada buat sale, haa percaya la, serius tak tipu

Dari 25 Oct sampai 5 November ni, korang beli emas dekat Tai fook PG Mall minimum RM100, korang dapat RM30 OFF. Coupon code , KBBM30. Wow, maknanya bayar RM70 je. Dahsyat betul!

Lepas tuh lagi menarik, free shipping tau!

Kat sini saya share link Tai fook https://pgmall.my/TaiFook

 

 PG Mall Payweek Bonanza


From 25 Oct- 5 Nov 2020 ada Special Dealer Recruitment Drive.

Be a dealer with full payment purchase of RM 3000 using code: KBBMND and you get Extra 1.5% off.

If you be a priority dealer with full payment purchase of RM 5000 you get extra 2% off by using

code KBBMPD and also you get purchase wealth card RM 200.

Bonanza! Bonanza! Grab sebelum terlambat, ni sampai 5 November shaja okay 

Gold Plated Swarovski

Korang perasan tak, Neelofa selalu pakai barang Swarovski? Cantik kan dia pakai? Aku perati je cincin Swarovski dia. Kebetulan kat PG Mall boleh beli Gold Plated Swarovski juga tau. Gila betul PG Mall ni! Bukan emas 1k , bukan 2k emas tapi 24k Gold Plated Swarovski Dinar Casing Pendant . Tapi limited . Only for first 500 buyers get to purchase the pendant at RM648 only. KENA PANTAS KORANG! 500 BUYER TU CEPAT JE ORANG GRAB NI.

 

Ha meh sini aku tunjuk kan pendant Swarovski tu. Boleh klik link sini https://pgmall.my/index.php?route=product/product&product_id=710700



 

Ehh tengok je ke? Shop now and add to cart now! Sama sama kita shopping yeayyyyy.Nanti dah beli barang dekat PG Mall boleh share dekat social media korang dan tag PG Mall

Hashtags:
#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #Homeessentials #Stayathome

About PGMall:
Website : https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=678
Facebook: https://www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: https://www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram : https://t.me/pgmallofficial001 
 

Tiada ulasan

Ya!

Food Review

Resepi Masakan

Birthday

My Student Life

Skincare Review

Hotel Review