Countdown Sale PG Mall

 Hai semua! Masih zon merah di Selangor, ya allah, sedihnya tak dapat balik KL. 

Sejak duduk rumah hujung minggu ni, semua saya beli online, even almari laci, juice blender semua saya beli online. 

Tahu tak saya beli online shop kat mana? haaa, kat PG Mall la mana lagi. 

Hari tu beli juice blender 2 hari je ehhhh dah sampai.Balik rumah terus pakai. Tak sangka service PGMall laju, juice blender jenama KHIND, kurang dari RM80 je. Murah sangat! Warranty sekali ada, fuhh seronok saya blend carrot and celery buat jus. Sedap gila.

Nak bagitahu, PG Mall ni antara Malaysia No 1 E-commerce platform sejak 2017. 

PG Mall ni antara top 3 ranked e-commerce site in Iprice insight report. Top 3, hebat bukan ? Korang bole check kat link ni https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ 


Okay, bila bab online shopping ni, tak perlu keluarkan cash , pakai e-wallet je. 
Mudah sangat.
Laju and senang je bila nak bayar kat online PG Mall


Lagi bape hari nak masuk 2021 ni, kebetulan, PG Mall sekarang tengah buat Countdown Sale. 

Yelah nak masuk 2021 ni, countdown sale hujung tahun mesti best gila punya la PG Mall bagi


PG Mall Countdown Sales ni bermula pada 25 Dec sehingga 1 Jan 2021. 
Deals as low as RM1 . 
Aku sebagai penggemar beli barang online, paling aku suka bila dapat free shipping. 
Sebab kita tak payah pikir tambahan postage bila dah pilih barang tu. Free  okay! 
So macam mana nak dapat freee shipping, kena spend minimum RM30, 
nanti masuk coupon code : COUNT1, terus dapat free shipping . 

Contohnya macam saya nak beli ni 




Pelbagai macam macam boleh beli dekat PG Mall, you name it! 
Essentials home product, groceries, kids, and baby, health and beauty, automtive and sports, electronics appliances and fashion , semua ada. Korang boleh pergi ke lamanweb https://pgmall.my/countdown-sale-1-1

Mana nak dapat harga pad RM3.Murah sangat sangat!

Dr morita ni aku suka gila! kat guardian RM20 tau. Memang lepas ni beli kat PG MALL je la, RM12 je



Shop now!


Hashtags 
#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommercepaltform #shopnow #shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping 
About PGMall : 
website : www.pgmall.my
facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia 
instagram : www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram : https://t.me/pgmallofficial001


3 ulasan

  1. I crush u. Contact i. 017-4502767
    https://ibb.co/b70xpV3

    BalasPadam
  2. Single ke? Ciannn.... contact i okay. Love u.
    017-4502767

    Linked In : https://my.linkedin.com/in/mohamad-zuhairi-c-a-m-4a5744107

    FB : https://www.facebook.com/mohamadzuhairi.mohamadzuhairi

    Insta :
    https://instagram.com/zuhairizani

    Twitter :
    https://twitter.com/zuhairizani

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hello there, thank you giving me all your social media account. Saya akan bagitahu pihak polis untuk report.

      Padam

Ya!

Food Review

Resepi Masakan

Birthday

My Student Life

Skincare Review

Hotel Review