Love after marriage.

02:12

Alhamdulilah dena selamat bernikah dengan Soffian Ariif. Sedih tengok dena dah kahwin. Sebak.





Ya allah, kawan aku sorang lagi dah nikah.Dah ada husband, dah ada teman hidup. Bestnye ya allah. Cerita dena sekarang is like love after marriage. Serius macam dalam novel. Zaman sekarang sangat susah nak tengok  family yang jodohkan kita. Lepastuh, bercinta lepas kahwin. Zaman mak, zaman opah kita dulu je.
Dua orang kawan aku dah merasa bercinta lepas kahwin and yeah,aku tahu bercinta selepas kahwin itu sangat seronok dan full of barakah.
photoshot dena lepas nikah.
Sangat best tahap maximum kalau bercinta lepas kahwin.
First, kalau sebut "i love you" dengan husband tu adalah sangat indah.
Second,
Keluar date dengan husband pegang tangan pun tak de dosa langsung. ZERO DOSA. Syaitan cabut lari weh.



Tak nak bercinta, tak nak. Nak belajar lepas tu kerja. Lepas tu bukak pintu rumah luas luas, so that ada orang masuk minang. okay bye
assalamualaikum.

You Might Also Like

2 comments

Social Life