The five of us

01:01

Lama tak hapdate blog.

Alhamdulilah im in perlis now.
Aku pergi bercuti dengan family. tapi aisyah tak ikot, she's at home studying for pmr. haha

Menangeh tak berlagu minah tu kat rumah. Sekarang tengah cuti sekolah, and ofkos banyak kenduri kawen. Aku pun ada buat kenduri kawen. eh tak.
Sepuluh hari bercuti ke utara ni.
Mula mula pegi alor star, dah tu gi perghleh pula. 
Ni dekat perlis, macam macam tempat dah pergi. Taman ular, taman herba,entah taman ape entah. Dekat taman herba,jumpa nama pokok Derhaka mertua. Comel k bunyi kederhakan tu.
Esok lusa tak tahu la ayah cek nak bawak cek kemana.


Happy holiday everyone 

*muka macam bahagia without aisyah, tapi rasa kosong aisyah tak ikut pergi bercuti.
Study smart yoww

You Might Also Like

1 comments

Social Life