Mug

01:21

Pukul 1 , nak dekat pukul dua pagi dah. I tak tido lagi. hmm. Tapi badan penat sebenanye.
So today bangun pagi , masak untuk tengah hari , tengah potong daging tetiba dapat call dari 01322......
Nombor tak dikenali. *angkat call.
"Hello? ye? siapa ni?"
"Ni farah la"
*tediam 2 saat "Oh farah, ya allah sorri. Hahah"

Kuang aja la aku , kawan baik sendiri pun tak save nombor. Kesian farah. Sorry, wont do it again.
Berangan nak beli iphone, nombor fon kawan baik sendiri pun tak save. Sengal.

Tadi again alhamdulilah dapat keluar dengan farah and aizat.
Ingatkan masa cuti ni tak jumpa. Last minit punye plan kot. Masa potong daging kat dapur tu la farah call bagitahu aizat ajak.

Kalau aizat yang jadi driver, publika je tempat dia. Hish kalau aku, aku pegi kedai mamak dekat rumah aku ni je. hmm






Selalu dekat publika tak ramai orang, sebab kiteorang datang on weekdays. We on sunday, rasa pelik sebab ramai orang, lepas tu macam ada pameran dekat situ, pameran 'Out of the Carton' and ada booth booth test food. Test food yang aku suka ni. Datang booth tu untuk test je, tak beli pun. Malas. Farah je rajin beli.












Ni dari wondermilk. feveret of all time is chocolate cheese cupcake. sedap seh.

Kat sini tak banyak lagi kedai bukak. So ada satu kedai baru bukak. Name dia positive emporrium.



Kedai ni jual badge, baju, mug, frame yang ada words yang bagi inspirasi. Kira bagi semangat, positive words cemtu ha.









Aizat ngan farah baik hati beli kan mug untuk kita. Kengkonon burfday present , padahal birthday dah lapan belas hari yang lepas dah. Nak jugak beli kan kite, tapi anyway thank you aizat, thank you farah. Love you.

You Might Also Like

1 comments

Social Life