Save Gaza , Save Humanity

00:19

Semua orang tahu dah pasal Gaza ni. It's all around the world.

Imagine someone came barging in your home, attacking you, attack ibu, ayah,adik adik awak, abang , kakak awak. Menyepak, memijak, menampar, acu senapang sampai mati. Imagine kalau jadi dekat kite sendiri. Ya allah,  INI SEMUA KERJA SYAITON ISRAEL. KUANG AJO, DURJANA TO THE MAX! *hentak laptop. okay kawal alia kawal.
Aku kalau tengok baby yang cedera berdarah darah tu, rasa nak nanges tu memang la, naluri kewanitaan aku wajib la ada. At the same time, rasa nak bomb kan je tempat melepak askar israel tu. Damn you fucking  asshole israel. haha, amek kau.

Yang pasal boikot ni bermusim tahu tak? Kalau perasan la, sebelum ni perang di palestin, time tu semua boikot produk Israel, then dah reda, pastuh dah tak boikot dah. Then sekarang ni pasal Gaza ni, boikot balek barang Israel .  Ni la maksud boikot bermusim. Okay, walaupun bermusim, IMPAK DIA Masha Allah,sangat lah besar. Lepas ni no more Starbak (tak penah beli pun), coca cola , mekdi etc.
So tak yah la beli kejadah diorang. and.....
What can we do now is pray, pray and pray.
If had the money, I would fly all the Palestinian,Gaza and Syrian children and mothers over to my homeland and provide them with food, shelter and clothing.
Come on Sultans, Ministers and filthy rich tycoons of the Muslim ummah. Use your money for the good. Do something…. please. 

Apa yang menghubungkan kita dengan sedara kita dekat Gaza sana is Allah. Allah Maha Mendengar. PrayforGaza. We support you dear brothers and sisters in Gaza, every moment, every minutes , InsyaAllah. 

Ada je artis amerika yang sokong palestin, Gaza ni, Tabik gila la. 


You Might Also Like

1 comments

Social Life