22

00:30

Feeling twenty two.
Happy Birthday Aliah Syafiqah.
Alhamdulilah with everything i have now.


Syukur lahir dari kalangan ibu ayah yang sentiasa sayang anak, anak sulung yang konon rasa kurang kasih sayang.
Syukur adik adik redha dapat kakak yang kejap garang kejap gelak kejap meroyan kejap nyanyi.
Syukur dah habis UPSR, PMR, SPM. 
Syukur dapat masuk sekolah yang baik baik. 
Syukur dah pernah masuk matriks, dah lepas diploma.Syukur dapat kawan yang semua memahami diri yang (ya rabbi, benda simple pun boleh jadi complicated) macam ni perangai.
Kenkadang rasa down sangat diri ni bila perangai tak semenggah macam ni. 

Syukur for everything

Takde masa nak ada boyfriend (padahal takde ) Ibu kata umur 22 dah patut kahwin. Tapi mana bakal suami? Forever takkan dapat, sebab attitude teruk. Tak pernah nak jadi gadis melayu terakhir. okay , saba, nanti tuhan hantar. 

Goodnight. 

You Might Also Like

0 comments

Social Life