Melilea make me more confident

10:04


Thank you melilea. Thank you making my skin better and healtyh day to day. 
Dari ada jerawat yang banyak kat seluuh muka and now tiada lagi. 

Saya minum melilea everyday before breakfast . Once a day, sebab nak jimat. 
Tapi kalau nak cepat bekesan, twice a day, before breakfast and before dinner. 

Hari hari minum 300ml, satu sudu melilea organic hijau and dua sudu extract epal, goncang then minum cecepat, sebab nanti dia jadi beku. 

Serius cakap, melilea sangat bagus. Sebab organic. 
Melilea organic and apple extract kene minum sekali, campur. Kalau organic je, tak sedap. Rasa rumput sangat. Tambah apple extract, baru sedap. Bila dah habis minum tu, lebihan tu, aku sapu kat muka buat mask. Lepas kering, basuh. 

Cuba lah melilea. Worth! 
Berbaloi every pence you spend. 

You Might Also Like

1 comments

Social Life