Silent rindu

07:10

Tak semestinya kita rindu orang tu , kita terus nak jumpa dia. Tak semestinya kita rindu orang tu, kita nak dia ada depan kita juga. Tak semestinya.

Kadang kadang cukup dengan tengok gambar orang yang kita rindu dalam camera roll phone sendiri, atau stalk dia punya facebook atau twitter atau instagram dah cukup. Nk tegur cakap rindu sebenanye malu dekat girlfriend sendiri. Nak tegur cakap rindu tu pun takut girlfriend kita tak layan. Takut ganggu dia. 

Same goes to kalau rindu family atau mak ayah, ni kes rindu ni, nak call takut busy kerja weekdays, nanti call ibu ayah ingat sebab nak mintak duit belanja. Tu la  peritnya, padahal tak mintak duit pun, saja nak call lepas rindu. 


You Might Also Like

0 comments

Social Life