Tak berbaloi or berbaloi

00:59

Pergi interview company anis chocolate moist cake dekat shah alam. Sedap woh anis chocolate! Boleh ketagih tau. Pergi shah alam macam takes one and a half hour dari rumah, padahal empat puluh minit boleh sampai dah. Ini semua sebab jem di pagi jumaat and WAZE! yang tak betul sangat. Please, people, jangan percaya WAZE 100%.
And pergi interview jumpa dengan manager and the owner of the company tak sampai sejam pun. Macam empat puluh minit juga. Semua orrang busy, manager ada meting, ada discussion. Jauh kami datang tau bro, dari segamat. Tapi kejap je, Ish sedih laaaa.

Tapi actually we gain experience and suka berjalan, suka merantau, kalau sesat sesat dekat shah alam tu, hmm macam best jugak tengok rumah kekaya.




You Might Also Like

0 comments

Social Life