One class a day

21:15

Raya haji, hari kames, syukur dapat balik hari rabu pagi kul 11.30 pagi tiket naik bas.

Khamis, raya haji, cousin cousin tidur rumah gosip sama sama, solat raya sama sama. The ukhuwwah, i just cant describe, subhanallah.

Tapi sekejap je dapat borak dengan cousin, setahun sekali je jumpa. Dah nak konvo dah amirah zafirah aku ni, graduate from UM.

Khames raya, jumaat, and sabtu balek segamat. Ifind peace at segamat, sebab full of hutan je memanjang. Tapi forever tak suka tangkak. Pening kepala kalau lalu situ. Pasrah je naik bas lalu situ.

Ahad satu kelas je ada, which is pukul 2- 4 kelas islamic capital market sir ferri. Satu kelas hari ahad, lemah je. Sebab dah la kelas tu waktu petang, petang tu waktu student dah habis tenaga dah.

Lepas kelas, terus pergi solat dan ke IFC beli makanan untuk malam. Panas panas, sedap makan abc. Apa lagi, singgah makan ais jagung. PEH, sejuk tekak. Santai lepak lepas kelas makan ais jagung.


You Might Also Like

0 comments

Social Life