Kantoi with you

20:13

I'm "Farid ni kene cari wife yang badan besar, tinggi"

Budak classmate gelak. Mata aku dah tebeliak dah. Dalam hati, badan besar? K fine, aku kecik, k tak layak. 
Tetiba wani and my geng cakap 
"Bakal bini dia kecik je"
Ustazah, "oh dah ada eh?"
Masa ni tak dengar sangat. Dah memalu. Macam nak keluar kelas pun ada. 

"Dalam kelas ni?Mana ? *Ustazah tunjuk tangan.

Aku dengar wani sebut 
'Yang baju sama dengan farid , ustazah' 

"Tuh" *ustazah tuding kat aku.

"Oh, bagus bagus"

Green light dari ustazah kot. Peh

Kelas RM pulak, before start tu, isi air mineral dekat blok lecturer dengan farid. 
Ahh, jumpa pulak dengan ustaz zaki. Tu dia. 
"Farid, ustaz zaki la, jom cepat'
Ustaz lalu, "Oh kat sini bercengkerama" 
Okay malu. Kantoi dengan ustaz zaki pulak

Peh malu dia hanya tuhan yang tahu
Malu yang membahagiakan. Allahu. 


You Might Also Like

0 comments

Social Life